Osre logo

De voorzieningen bij het Gortercomplex

Naast de omgeving, het geweldige uitzicht én de optimale afwerking van de keuken en de badkamer biedt het Gortercomplex nog zoveel meer!

Zowel onder het gebouw als op het maaiveld worden parkeergelegenheden gemaakt. In totaal maar liefst 159 parkeerplaatsen. De appartementen van 125 m2 en groter wordt de mogelijkheid van het huren van 2 parkeerplaatsen geboden. Verder zijn de woningen voorzien van een berging.

Als je in het Gortercomplex woont kun je gebruik maken van VHR Connect®, die extra services biedt op het gebied van convenience, communication en shared services.

Convenience

Met de convenience services van VHR Connect® willen wij het drukke leven van de bewoners van het Gortercomplex plezieriger maken door hen meer tijd te bieden voor ontspanning, vrije tijd en happiness.

Ga je volgende week bij je moeder op bezoek, maar heb je geen tijd om een bloemetje te kopen? Dan zorgen wij ervoor dat het bloemetje tijdig bij jou bezorgd wordt!

Moet er thuis een klusje geklaard worden, maar je bent niet handig? Geen nood, wij regelen het voor je!

Is de band van je fiets lek en heb je daar dus écht even geen tijd voor? Ook dat is geen probleem, dat gaat helemaal goed komen,

VHR Connect® is er om het leven voor jou gemakkelijker te maken!

Via de website of app

Op het moment dat u gaat huren bij het Gortercomplex, krijgt u uitleg en instructies voor het aanmaken van een account op uw computer en/of smartphone. Via uw account is het heel eenvoudig om verschillende diensten af te nemen dan wel bestellingen online te doen.Communication

In de entrees van de appartementengebouw wordt een narrowcasting scherm opgehangen. Dus als de lift z’n 1,5-jaarlijkse keuring krijgt, dan informeren we jou. Wordt er een zomerBBQ georganiseerd, dan staat dat op de narrowcasting. Maar ook het weer, het nieuws en de tijden van het openbaar vervoer vind je hier terug.

Shared services

Parkeren in een drukke stad als Leiden is lastig en niet gratis. Gelukkig bevindt het Gortercomplex zich vlakbij Leiden CS. Vlak tegenover het Gortercomplex is een bushalte. De openbaar vervoer voorzieningen bij het Gortercomplex zijn dus geweldig! Maar soms is het gewoon handiger om een auto te gebruiken. Een auto kopen is duur, dus kun je gebruik maken van de shared services van VHR Connect®. Het Gortercomplex zal de beschikking krijgen over een deelauto, die je met een app kunt reserveren. Eigenlijk huur je de auto dus per uur. Hoe handig is dat!
Interesse in dit project?

Bekijk het aanbod en schrijf je snel in!