Osre logo

De ideale ligging van het Gortercomplex


Het Gortercomplex ligt ideaal! Je loopt hiervandaan in 8 minuten naar Leiden Centraal en het centrum van Leiden. Verder stopt de bus voor de deur én ben je met de auto in no time op de A44, die via de N206 verbinding maakt met de A4. Den Haag, Rotterdam en Amsterdam zijn met 30 à 40 minuten bereikbaar. Ga naar onze website en download https://vogueplay.com/uk/6-reel-slots/ . Schiet op en begin te winnen.

Pak de fiets en geniet van de natuur in en rondom Leiden

De fiets is het beste vervoersmiddel als je in het Gortercomplex woont. Met 4 minuten sta je bij jouw favoriete lunchtentje in Leiden. En wil je de rust opzoeken, van de zon genieten of even lekker uitwaaien? Je woont hier aan het Bos van Bosman en met 15 tot 20 minuten fietsen ben je in het Vlietpark, de Kagerplassen of Katwijk aan de zee. Zo veel mooie natuur, zo dichtbij. Al je dromen kunnen uitkomen met gra iron man. Alle variatie van het moderne gokken wacht op je!
  • Winkels in de directe omgeving
  • Binnen 5 min. in het centrum
  • Heerlijk wandelen in de natuur
  • Sportschool om de hoek
  • Loopafstand van Centraal Station
  • Leuke restaurants in de omgeving

Alle voorzieningen in de buurt

Het Gortercomplex ligt praktisch in het centrum en dus spreekt voor zich dat je alle voorzieningen binnen handbereik hebt. Bij het station zijn er diverse supermarkten en verder kun je in het centrum naar hartenlust winkelen en genieten van cultuur, musea, horeca en events. Verder vind je om de hoek nog het LUMC en als je kinderen hebt, kunnen ze lopend naar school in de wijk.Interesse in dit project?

Bekijk het aanbod en schrijf je snel in!