Osre logo



Zo veel variatie, voor elk wat wils

Het bijzondere aan dit plan is de combinatie van volledige nieuwbouw en renovatie van een monument. Hierdoor is ook het woningaanbod heel gevarieerd. Uit de losse pols tellen we zo 37 verschillende woningtypes. Deze kunnen we – om het iets overzichtelijker te houden – onderverdelen in, 2-, 3-, en 4- kamerappartementen.

De bouw is al in volle gang. Volgens de prognose wordt het 1e kwartaal 2020 de nieuwbouw en het gerenoveerde monument opgeleverd. Op dat moment vinden 213 huishoudens een nieuwe woonplek om de hoek van hartje Leiden.


Een auto heb je hier niet nodig

In het monument vind je de meest bijzondere appartementen en de appartementen in de nieuwbouwtorens vallen weer op door de heerlijke buitenruimtes en de luxe van parkeren onder het gebouw. Een auto heb je trouwens niet nodig, want zoals je kunt lezen bij de locatie, ligt er veel op loopafstand en bereik je de natuur en alle voorzieningen in Leiden net zo makkelijk op de fiets.

Laat je verleiden en kom in actie

Neem een kijkje op de deze website en verken de buurt en het aanbod. Als je jezelf op deze plek ziet wonen, schrijf je dan nu in!



Interesse in dit project?

Bekijk het aanbod en schrijf je snel in!