Gortercomplex :: Gortercomplex
Osre logoVerhuur Gortercomplex laat niet lang meer op zich wachten

Met de lancering van deze website is een mooie start gemaakt van de aanloop naar de start verhuur van het Gortercomplex in Leiden. De bouw is al in volle gang en eind 2019/begin 2020 wordt de nieuwbouw en het gerenoveerde monument opgeleverd. Op dat moment vinden 213 huishoudens een nieuwe woonplek om de hoek van hartje Leiden.

Een auto heb je hier niet nodig

In het monument vind je de meest bijzondere appartementen en de appartementen in de nieuwbouwtorens vallen weer op door de heerlijke buitenruimtes en de luxe van parkeren onder het gebouw. Een auto heb je trouwens niet nodig, want zoals je kunt lezen bij de locatie, ligt er veel op loopafstand en bereik je de natuur en alle voorzieningen in Leiden net zo makkelijk op de fiets.

Zo veel variatie, voor elk wat wils


Het bijzondere aan dit plan is de combinatie van volledige nieuwbouw en renovatie van een monument. Hierdoor is ook het woningaanbod heel gevarieerd. Uit de losse pols tellen we zo 37 verschillende woningtypes. Deze kunnen we – om het iets overzichtelijker te houden – onderverdelen in, 2-, 3-, en 4- kamerappartementen.

Laat je verleiden en kom in actie

Neem een kijkje op de deze website en verken de buurt en het aanbod. Als je jezelf op deze plek ziet wonen, schrijf je dan nu in! Inschrijven is mogelijk tot vrijdag 24 mei 12.00uur.Interesse in dit project?

Bekijk het aanbod en schrijf je snel in!